Kamer twee

Goed gedaan, je bent bijna op de helft.

Verkenning website

Om verder te kunnen moet je naar de HOME-Pagina gaan.

Op de HOME-Pagina vind je de tekst van de week. Hierop staat iedere week een andere tekst uit de Bijbel. Die bijbeltekst mag voor iedereen die het leest, een soort van leidraad zijn voor die week. De tekst heeft ook verband met de zondag waarmee de week begint. De Heidelbergese catechismus heeft zo voor iedere zondag van het jaar vragen en antwoorden. De tekst van de week volgt de Heidelbergse catechismus.


Maar lees eerst heel goed hoe je naar Kamer drie kunt komen.

Hoe kom je in Kamer drie?

Het allerbelangrijkste is, dat je naar deze kamer 2 terugkunt als je op de Home-pagina op de hoofdletter G in AVG drukt.


Tel het aantal letters in de zin "Tekst van de week"

Tel de gevonden uitkomst bij elkaar op.

Kies op de HOME-Pagina de zoveelste letter als je hebt gevonden in de tekst die bovenaan staat en begint met "Welkom" en die eindigt met "Wilt u". Maar dan als je van achter begint te tellen. Je krijgt dan een letter, waar je op mag drukken, maar die je ook nog moet onthouden.

Druk op die letter en je komt op een andere pagina (bladzijde) van onze website.

Op deze bladzijde kun je lezen wanneer onze diensten worden gehouden, informatie over onze diensten en daar kun je naar "kerkdienst gemist" en naar ons "youtube-kanaal".


Lees de tekst die staat onder die plaatjes. Je moet hier dezelfde letter nog een keer vinden die je zojuist ook heb gevonden, maar dan in de tekst onder het youtube-plaatje. Tel hier het aantal van diezelfde letter onder dit plaatje.

Druk op de zoveelste letter in de zin boven dat youtubeplaatje (met de bijbel erop): Kom eens kijken, u bent van harte welkom!


Zo kom je in kamer 3