Het is inmiddels bijna oktober, maar regeren is vooruitzien!
In de vorige nieuwsbrief is vermeld dat voor personen die belijdeniscatechese willen volgen de mogelijkheid bestaat om aan te haken bij de belijdenisgroep in Arnemuiden of Goes. Het is wel mogelijk om ‘belijdenis van het geloof’ af te leggen in het midden van de gemeente ”De Bron” in Borssele.
Inmiddels hebben een aantal personen zich aangemeld. Voor degene die ook belijdeniscatechese willen volgen, maar zich nog niet aangemeld hebben, kunnen dit nog doen t/m donderdag 12 september bij Piet Duijnkerke of Leo Zandee.
Meld het bij br. Piet Duijnkerke of br Leo Zandee. In ieder geval is er de mogelijkheid om desgewenst in Borssele belijdenis te doen!
Inmiddels is er sprake van 5 personen die belijdenis catechese willen volgen komend kerkseizoen.
Meer aanmeldingen zijn welkom!!